Specialist in 3D Printing

3D Printing

  • 3D Beeldjes
  • Onderdelen

Ook al leek 9 maanden op sommige momenten heel lang, bent u nu al niet vergeten hoe het was toen er leven in uw buik groeide? En zou u die kleine spruit niet soms tegen willen houden met groeien omdat het allemaal zo snel gaat?

De natuur tegengaan is natuurlijk geen optie, maar u kan het moment wel door ons laten vastleggen zodat u een tastbare herinnering heeft aan die speciale periode in uw leven of dat van uw dierbare.

Foto’s trekken is leuk, maar wat dacht u van een 3D beeldje van uw zwangere buik? Eventueel samen met uw geliefde? Of uw pasgeboren baby in 3D geprint? Misschien wilt u graag dat schattige voetje van uw 4-jarig kindje op uw buffetkast zien staan?

Wij scannen u en/of uw dierbaren in met onze draagbare 3D scanner (volledig veilig!) en verwerken dit tot een digitaal 3D model dat we nadien voor u 3D printen tot een mooi en levensecht 3D beeldje. We verven het vervolgens in de kleur van uw keuze zodat het volledig naar uw smaak is en past in het interieur waar het terecht zal komen.

Gun uzelf of degenen die u graag ziet deze levensechte herinnering en contacteer ons vrijblijvend voor een offerte. Wij werken op maat van uw wensen en bespreken alles samen met u.